Bijeenkomst over veilig werken

16 oktober 2024

Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.47.59

Veilig werken in warehouse Deventer

Onlangs hebben wij een themamiddag georganiseerd in het warehouse in Deventer. Deze middag was het thema: Veilig Werken in het warehouse. 

Dit in het kader van beleidsdoelstellingen over 2024, waarin veiligheid in het warehouse een speerpunt is.

Onze directeur Wessel Veenstra opende de middag en benadrukte het belang van veilig werken. Daarna kreeg Manager Warehouse Sjoerd Stilma het woord. Sjoerd ging dieper in op de diverse keurmerken die we voeren en de RI&E, allemaal zaken die van je vragen om de veiligheidspunten goed op orde te hebben.

Het middenstuk van deze middag werd verzorgd door de klant Smurfit Westrock uit Deventer, welke met twee man sterk een inspirerend verhaal kwam vertellen over hoe zij dit thema bij hen zelf hadden opgebouwd door de jaren heen.Van het houden van een dagstart tot een jaarlijkse praktijkdag met Evofenedex.

Aandacht voor veiligheid loont, zo benadrukten ze. Met name door aandacht te hebben op datgene wat nét goed ging (maar bijna fout).

 

Praktisch onderdeel

Laatste onderdeel van de middag was een praktisch onderdeel: gezamenlijk een wandeling maken door het warehouse, waarbij de gasten alle zaken die ze opvielen mochten noemen.

Verbazingwekkend hoeveel verbeterpunten er dan toch weer zijn. Zeer leerzaam voor alle deelnemers en voldoende houvast om verder te verbeteren de komende tijd.

Na een uitgebreid dankwoord aan de gasten en met passend afscheid ging iedereen weer huiswaarts. We kijken terug op een zeer geslaagde middag.

 

Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.48.08
Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.48.08
Whatsapp Image 2024 10 08 At 16.49.04