Intervisiebijeenkomst met Circulair Friesland

07 oktober 2024

Whatsapp Image 2024 10 01 At 11.08.42

Circulaire Bedrijfsvoering

Op maandagmiddag 23 september was Circulair Friesland te gast bij Veenstra|Fritom voor haar tweede intervisiebijeenkomst over Circulaire bedrijfsvoering. Tijdens deze bijeenkomst hebben alle deelnemers een update gegeven van hun duurzame initiatieven en de uitdagingen die ze tegen komen. Daarnaast is er extra aandacht geweest voor het energie transitie traject van Veenstra|Fritom. Ook werd er gediscussieerd over de integratie van circulaire principes binnen de bedrijven. 

Het was een inspirerende middag vol kennisuitwisseling en samenwerking. 

 

Over Circulair Friesland

Veenstra|Fritom is een toonaangevend logistiek dienstverlener en trots lid van Circulair Friesland. Circulair Friesland is een regionaal netwerk in de provincie Friesland dat zich inzet voor de transitie naar een circulaire economie. Het platform brengt bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties samen om duurzaamheid te bevorderen.

Als logistiek dienstverlener speelt Veenstra|Fritom een actieve rol in het bevorderen van duurzame en circulaire logistieke processen. Wij zetten ons in op milieuvriendelijke oplossingen zoals CO2-reductie, hergebruik van materialen en energie-efficiĆ«nte transportmethoden. Door deel uit te maken van Circulair Friesland, werkt Veenstra|Fritom samen met andere bedrijven en organisaties aan innovatieve en duurzame projecten die bijdragen aan een toekomstbestendige economie. 

Whatsapp Image 2024 10 01 At 11.08.43 (1)
Whatsapp Image 2024 10 01 At 11.08.44
Whatsapp Image 2024 10 01 At 11.08.45